Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Orban l-a numit pe Berbeceanu prefect la Capitală în locul Cojanu, care a devenit inspector guvernamental la SGG /

Breaking News:
 

Masca sanitară în aer liber este obligatorie în 14 județe, deocamdată

Masca sanitară este obligatorie în 14 județe, deocamdată, începând de la 1 august, prin decizii la nivel local, luate de comitetele pentru situații de urgență.

Până vineri după-amiaza erau deja aprobate hotărâri în acest sens pentru spațiile aglomerate din județele Satu Mare, Iași, Suceava, Vrancea, Prahova, Dâmbovița, Buzău, Constanțt, Argeș, Giurgiu, Călărași, Tulcea, Vâlcea, Brașov.

Dar și în Sinaia s-a luat decizia de purtare obligatorie a măștii în aer liber, deși aici nu există niciun caz confirmat în rândul locuitorilor din această stațiune, dar există un risc crescut printre turiștii care vin.

În ce spații  este obligatorie masca

Conform hotărârii CJSU Vrancea, spre exemplu, măştile vor fi purtate obligatoriu în pieţele agroalimentare, oboare, târguri, talciocuri, pieţe, piaţete, grădini publice, parcuri, zone de agrement, în staţiile de aşteptare pentru transportul în comun, staţiile CFR, pe peroane şi în autogări.

De asemenea, măştile vor fi purtate obligatoriu şi în parcările magazinelor şi spaţiilor comerciale, supermarket-uri şi hipermarket-uri, precum şi în curţi ale lăcaşurilor de cult şi la procesiunile religioase, respectiv înmormântări sau pelerinaje.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv