Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Măști sanitare pentru elevi: Cîmpeanu anunță va perfecta o donație

Ministerul Educației are un stoc de 37 de milioane de măşti de protecţie sanitară și urmează perfectarea unei donații de 500.000 de bucăţi, a anunțat, vineri, ministrul Sorin Cîmpeanu. 

„Stocul de măşti la acest moment în şcolile din România, vorbesc doar de măştile achiziţionate de Ministerul Educaţiei şi Inspectoratele şcolare judeţene, este mai mare de 37 milioane. Se adaugă stocurile obţinute prin finanţarea achiziţiei de autorităţile locale. Sunt exemple şi de alte surse. Ministerul Educaţiei este în curs de a perfecta un contract de donaţie prin care vor fi distribuite în şcoli 500.000 de măşti din donaţie, măşti conforme”, a precizat Cîmpeanu, la conferinţa de presă comună cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Voiculescu: „Nu trebuie adeverință medicală pentru elevi”. Cîmpeanu: „Programa de Evaluare Națională și Bacalaureat se modifică”
8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv