Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Medicii de familie au întrerupt protestul. Eliberează din nou reţete compensate

Nemulţumiţi de impunerile pe care vrea să le facă CNAS-ul prin noul contract cadru, medicii de familie s-au aflat vineri, 1 aprilie, şi luni, 4 aprilie, în protest.

medic, doctor

Ei şi-au văzut de lucru, dar au taxat fiecare vizită primită şi nu au eliberat reţete gratuite sau compensate. Totuşi, începând de marţi, 5 aprilie, medicii de familie au anunţat că renunţă, momentan, la acţiunile de protest, şi vor funcţiona din nou la parametrii normali.

Medicii de familie au renunţat la proteste şi pentru că reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au anunţat, luni, că amână, momentan, impunerea noului contract-cadru şi prelungesc prevederile contractului valabil pe perioada 2014-2015 până la 30 iunie anul acesta.

Membrii Societăţii Naţionale a Medicilor de Familie şi cei de la Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie susţin că prin prevederile noului contract-cadru CNAS-ul nu urmăreşte decât distrugerea acestor cabinete de medicina familiei. De asemenea, oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că “de 10 ani, din cauza haosului birocratic, semnăm contracte retroactiv. Aşa ceva este ilegal”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv