Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR PLUS nu îl mai vrea pe Cîțu premier și cere PNL să desemneze altă persoană /  Ședința coaliției la guvernare are loc luni /

Breaking News:

Medicul Gheorghe Burnei, condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni cu suspendare

Medicul Gheorghe Burnei a fost condamnat definitiv, miercuri dimineață, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, de Curtea de Apel București, după ce Tribunalul București îi aplicase o pedeapsă de 3 ani cu suspendare.

sursa foto timetv.ro

Magistrații au mai decis reducerea perioadei de interzicere a drepturilor de a profesa, de la 5 ani (cât dăduse TB) la 2 ani.

Procurorii îl acuză pe Burnei că ar fi mascat mita cerută de la părinţi în contracte de donaţii, iar pe unii copii i-ar fi operat pentru afecţiuni inexistente în realitate, el şi familia sa primind chiar şi deplasări în străinătate de la firma care îi furniza proteze neomologate.

Anchetatorii au găsit în biroul medicului de la Spitalul „Marie Curie” sumele de 13.343 de lei, 5.015 de euro şi 750 de dolari, bani ce ar fi fost primiţi de la părinţii copiilor operaţi, drept mită.

Autoritățile susţin că la dosar există numeroase declaraţii de la martori, înregistrări ambientale dar şi înscrisuri care ar proba infracţiunile în cazul medicului.

18 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv