Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Ministerului Sănătății, DSP și spitalele din Argeș sunt vinovate în cazul bebelușilor – sondaj

Românii consideră că vina pentru moartea și depistarea târzie a sindromului hemolitic uremic la bebelușii din Argeș revine, în ordine, Ministerului Sănătății (19%), Direcției de Sănătate Publică Argeș (18,6%) și spitalelor din județ (16,8%), potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research.

sondaj inscop 2

Abia pe locul 4 se plasează, ca vinovăție, fabrica de lactate Brădet (8,7% dintre respondenți), apoi  părinților bebelușilor (7,6%) și Guvernul (4,3%).

Sondajul mai arată că 2,4% dintre români aleg varianta ‘altcineva’, 0,9% indică spitalele din București și 0,4% Ministerul Agriculturii, iar 21,3% dintre respondenți nu știu sau nu răspund la întrebare.

Potrivit cercetării sociologice, 92,6% dintre români au auzit despre despre îmbolnăvirea copiilor/bebelușilor din județul Argeș cu bacteria E.coli (sindromul hemolitic-uremic), 5,3% declară că nu au auzit despre acest caz iar procentul nonrăspunsurilor este de 2,1%.

Barometrul a fost realizat de INSCOP Research în perioada 21 – 28 martie, la comanda ”Adevărul”, pe un eșantion de 1.063 de persoane, reprezentativ pentru populația majoră a României. Eroarea maximă admisă a datelor este de ą 3%, la un grad de încredere de 95%.

Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu la domiciliul respondenților.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv