Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Ministrul Sănătăţii vrea relocarea Spitalului de Arşi

Numeroasele probleme dezvăluite de ultimele tragedii petrecute la Spitalul de Arşi, din Bucureşti, îl fac pe actualul ministru al Sănătăţii să ia o decizie radicală.

voiculescu

Vlad Voiculescu a recunoscut că Spitalul de Arşi se află într-o situaţie foarte gravă şi ia în calcul relocarea acestei instituţii.

Ministrul Sănătăţii a precizat că s-a decis suspendarea activităţii de la Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi, după ce un pacient a fost filmat în timp ce avea o rană deschisă şi plină cu viermi în zona capului.

Totuşi, Vlad Voiculescu dă şi el vina pe greaua moştenire şi spune că “spitalul se află într-o situaţie gravă, nu de ieri de azi. Situaţia o cunoaştem de la Colectiv. În ultimele două luni am avut mai multe situaţii de criză acolo. Situaţia de la Spitalul de Arşi nu este mai puţin gravă decât ceea ce aţi văzut azi dimineaţă. Dincolo de problemele grave de management, insuficienţa personalului, este inacceptabil ca după şase luni de la Colectiv, noi să nu fi învăţat nimic. Spitalul nu oferă servicii pentru pacienţi şi medici”.

Voiculescu vorbeşte despre “o lipsă de viziune” şi despre faptul că “nimeni nu a făcut nimic semnificativ pentru spital” şi spune că există mai multe variante precum “relocarea unei secţii sau a întregului spital”, variante ce urmează a fi evaluate.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv