Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Cozi kilometrice la Kulata, singura vamă deschisă de Grecia cu Bulgaria / POLITICĂ: Președintele Iohannis și premierul Orban participă la recepția Ambasadei SUA / ANM: Cod Galben de caniculă în 22 de județe și București / Cod Portocaliu și Galben de ploi, în vestul țării / 

Breaking News:
 

OFICIAL! România are cel mai prost sistem medical din Uniunea Europeană

Ceea ce anticipa mai toată lumea s-a produs marți, când specialiștii de la Health Consumer Powerhouse au dat publicității un raport al situației în care se află sistemele medicale din țările membre ale Uniunii Europene.

Pentru al doilea an la rând, România ocupă ultimul loc în această ierarhie, lucru care arată că țara noastră are, oficial, cel mai prost sistem medical din Uniunea Europeană.

Au fost luați în calcul numeroși indicatori precum drepturile și informarea pacienților, accesibilitatea, rezultatele tratamentelor, gama de servicii oferite, etc. iar România ocupă ultimul loc la cei mai mulți dintre acești indicatori.

În plus, România este campioană la mortalitate infantilă, mortalitate din cauza cancerului și a bolilor cardiovasculare, dar și la rata infecțiilor intraspitalicești rezistente la tratament.

Mai mult, România a fost depășită în ceea ce privește condițiile din spitale de țări precum Albania, Muntenegru sau Macedonia, țări care încă nu fac parte din Uniunea Europeană, deci nu au acces la fonduri europene, și au fost afectate de războaie civile în urmă cu 20-30 de ani.

18 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv