Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan vrea să îl demită pe șeful Direcției Juridice a PMB / Numai că Adrian Iordache a acupat funcția prin concurs /BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Orele remediale vor intra în vigoare în semestrul II anul acesta

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat că orele remediale, prin care elevii cu ”rămâneri în urmă de la nivelul clasei” vor face ore suplimentare în școală, vor intra în vigoare în semestrul al II-lea din acest an, care începe în 11 februarie.

elevi, scoala

“Este vorba despre încercarea de a avea în acest semestru ore remediale”, a spus ministrul Educației miercuri, la Antena 3, precizând că vrea să remedieze “aceste abateri de la linia corectă a acumulărilor” 

Ore remediale vor avea elevii din învățământului primar și gimnazial. Andronescu nu a făcut nicio mențiune despre ce se va întâmpla cu elevii de liceu.

Orele remediale au fost anunțate drept măsuri imediate pentru remedierea ratelor mici de promovare pentru Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a și Bacalaureat.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv