Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

SĂNĂTATE: Ministrul Sănătății a descoperit diferențe de 2.000 de decese COVID între platformele oficiale, în anul 2020 / Diferența ajunge până la 500 de cazuri la acelați spital / Există diferențe și în prezent / POLITICĂ: Premierul Cîțu se află două zile la Bruxelles, pentru negocieri pe tema PNRR / „O să-i asigur pe partenerii europeni că acest Guvern va face şi reforme /

Breaking News:

Peste 870 de intervenţii medicale de urgenţă în Ajun şi în prima zi de Crăciun

Aproape 300 de echipaje de prim-ajutor SMURD au asigurat peste 870 de intervenții medicale de urgență în Ajunul Crăciunului şi în prima zi de Crăciun.

DIGITAL CAMERA
sursa foto: SMURD

“Totodată, cu ajutorul elicopterelor medicale, în 24 și 25 decembrie au avut loc 10 intervenții prin punctele aero-medicale din București, Constanța și Iași”, a informat, în această dimineaţă, purtătorul de cuvânt al MAI, comisar de poliție Monica Dajbog.

Aproape 1.700 solicitări la Ambulanţa Bucureşti

Totodată, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti a înregistrat din Ajunul Crăciunului până în această dimineaţă 1.682 de solicitări.

Dintre acestea, 908 au fost pentru urgenţe de Cod galben şi Cod roşu, a anunţat şefa instituţiei, Alis Grasu. Însă nu numai pentru indigestii a fost apelată salvarea, ci şi pentru cele 21 de naşteri.

Medicii se aşteaptă ca şi în perioada următoare a sărbătorilor să fie mai multe solicitări decât în mod normal.

Peste 11.500 intervenţii ISU în toată săptămâna

În ultimele 7 zile, angajații ISU au desfășurat peste 11.500 de intervenții: 6.320 ale SMURD și 440 pentru stingerea incendiilor.

În zilele de 24 și 25 decembrie au fost înregistrate cu 25% mai puține incendii față de anul trecut.

Pe de altă parte, pompierii au aplicat, în urma controalelor, peste 1.700 de amenzi în valoare de 2,5 milioane de lei. Au fost identificate 65 de obiective economice care nu dețineau autorizație de securitate la incendiu iar pentru 5 a fost suspendată activitatea.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv