Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Pintea a găsit soluția: Listă neagră cu spitalele “care nu au înțeles ce au de făcut”

„Am să fac o listă neagră a celor care nu au înțeles ce au de făcut. Și nu vorbim de subordonarea spitalelor Ministerului Sănătății sau consiliilor județene. Vorbim de spitalele sistemului public din România”, a declarat, miercuri, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, după crimele comise de un bolnav la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, județul Buzău. 

 
Ministrul a amenințat că vor fi aplicate și sancțiuni: „Există niște măsuri coercitive pe care le vom lua dacă nu putem noi – pentru că nu sunt în subordinea ministerului – atunci vom transmite Consiliilor Județene”. 
 
Sorina Pintea a precizat că există spitale pentru care Ministerul Sănătății a făcut alocări bugetare pentru achiziții, însă în unele dintre ele, în prezent, nu sunt declanșate nici măcar procedurile. 
 
„Banii sunt alocați și probabil că îi vom da înapoi la bugetul statului, dar eu sper să nu, ci îi vom da înapoi unor spitale precum „Grigore Alexandrescu”, care au proceduri, cu clauză suspensivă și care vor absorbi acești bani”, a arătat Sorina Pintea.
30 Shares