Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 
Om prevăzător, ministrul Sănătății și-a ținut blocat postul de șef al Spitalului Județean din Baia Mare, ocupat din 2013

Pintea și-a rezervat postul de manager de spital, așa că se întoarce la el după căderea Guvernului Dăncilă

Sorina Pintea și-a rezervat, la instalarea ca ministru al Sănătății, în ianuarie 2018, postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare „Constantin Opriş”, astfel că acum, după căderea Guvernul Dăncilă, ea se va întoarce în funcție.

„Eu mă întorc la Baia Mare manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constantin Opriş”, a declarat, vineri, Sorina Pintea.

Ea a fost numită manager al acestui spital încă din anul 2013. S-a mai suspendat o dată, la finalul lui decembrie 2016, imediat după ce a fost aleasă senator PSD, însă după numai o lună și un pic, în februarie 2017, a renunţat la locul din Parlament şi a revenit la conducerea spitalului.

Întrebată dacă se aştepta să cadă Guvernul prin moţiunea de cenzură, Pintea a răspuns: „Nu, nu, dar aşa cum am spus moţiunea este un exerciţiu democratic de care a uzat Opoziţia, este normal, se întâmplă într-o democraţie. A fi ministru nu este o meserie. Ce m-a deranjat, să spun, a fost faptul că am constatat că loialitatea, bunul simţ şi cinstea sunt nişte chestiuni care nu prea au de-a face cu politica”.

Despre mandatul său de ministru, ea susține că a fost scurt: „Vreau să spun că nu am avut timpul fizic de a finaliza anumite proiecte, să mă aplec asupra anumitor probleme, dar până la urmă a fost o perioadă scurtă. Un an şi opt luni nu înseamnă foarte mult într-un Minister al Sănătăţii. Este nevoie de continuitate şi de predictibilitate, dar mai ales este nevoie de consens. În general, vizavi de măsurile pe care le-am luat criticile nu au fost foarte multe şi asta îmi asum – am declarat şi declar în continuare: Sănătatea nu are culoare politică. Aici ar trebui cu adevărat să funcţioneze consensul”.

255 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv