Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

S-a decis! BAC și Evaluare Națională pe vechiul format, în 2019

“În timpul jocului nu se schimbă regulile”, a declarat Rovana Plumb, ministrul interimar al Educației, ca argument al deciziei de a renunța la modificarea formatului subiectelor la examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională în anul 2019. Testele tip grilă au fost amânate cu un an.

Rovana Plumb a luata această hotărâre după discuțiile purtate vineri între orele 12.30 – 14.00 cu reprezentanții profesorilor, părinților și elevilor.

Totuși, să ne amintim că ministrul interimar a evitat un scandal monstru ce stătea să izbucnească după ce Ministerul Educației a publicat joi pe site-ul dedicat examenelor naționale modele de subiecte tip grilă atât pentru BAC, cât și pentru Evaluarea Națională.

După numai câteva ore, subiectele au fost retrase.

Valentin Popa, ministrul Educației care a demisionat în urmă cu o lună, a recunoscut că ideea subiectelor de tip grilă îi aparține.

Modelele de subiecte vor fi postate pe site-ul Educației Naționale în vineri seară, a mai spus ministrul interimar, Rovana Plumb.

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv