Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Școlile nu au testele prevăzute de HG 1.050. Cîmpeanu: Lucrăm la estimarea numărului necesar

Unitățile de învățământ nu au teste non-invazive pentru elevi și profesori, iar ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni, că subalternii săi lucrează pentru estimarea numărului necesar al acestora.

Aceasta, în condițiile în care HG nr. 1.050, adoptată de Guvernul Cîțu sâmbătă și intrată în vigoare în aceeași zi, prevede testarea elevilor și profesorilor.

Restricții pe placul Guvernului Cîțu: Testarea nu mai contează, ci doar vaccinarea și trecerea prin boală

„Ministerul Educaţiei lucrează în cursul zilei de luni pentru estimarea numărului necesar de teste non-invazive, pe bază de salivă, pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 care să fie administrate preşcolarilor, elevilor, personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic din şcoli şi grădiniţe”, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, ministrul Sorin Cîmpeanu.

El a precizat că atât premierul, cât şi ministrul Sănătăţii au solicitat Agenţiei Naţionale pentru Medicamente şi Dispozitive Medicale ca, în cursul zilei de luni, să elaboreze cerinţele de reglementare şi cerinţele minime de performanţă pentru a le transmite Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate.

20 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv