Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Mihai Fifor și Răzvan Cuc, citați ca martori în dosarul șpăgilor de la vama Nădlac II / POLITICĂ: Premierul Orban a convocat două ședințe de Guvern: la ora 9.00 și la ora 17.00 / EXTERNE: Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat majoritatea în Parlamentul de la Londra /

Breaking News:
 

Şcolile se redeschid marţi în Bucureşti şi judeţele unde nu există întreruperi de curent

Şcolile se redeschid, marţi, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Galaţi, însă rămân închise în localităţile rămase fără curent electric din judeţele Giurgiu, Ialomiţa, Dâmboviţa, Olt şi Vaslui, informează Ministerul Educaţiei.

elevi, scoala

În Bucureşti a ieşit soarele astăzi, astfel că măsura luată ieri de Inspectoratul Şcolar este ridicolă.

Amintim că şcolile au fost închise, luni, în Capitală şi 15 judeţe (8 parţial) din cauza drumurilor înzăpezite şi a întreruperilor de energie electrică.

“Deciziile de redeschidere, începând de marţi, a cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti, Ilfov şi Galaţi au fost luate de colegiile prefecturale”, precizează ministerul.

În Ialomiţa vor fi redeschise toate şcolile din mediul urban, iar în judeţul Dâmboviţa vor funcţiona toate unităţile de învăţământ, mai puţin cele din localităţile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti, rămase de duminică fără curent electric.

0 Shares