Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 

Sectorul 1: Primele tablete au ajuns la copiii și educatorii de la Grădinița 162

Primele tablete au ajuns și la copiii din Grădinița nr. 162 din Sectorul 1 al Capitalei. Asemenea dispozitive vor fi distribuie de primărie tuturor copiilor și educatorilor din învățământul preșcolar, la fel ca în școli și licee.

În învățământul preșcolar din București este aplicat scenariul galben (jumătate dintre copii sunt la grădiniță, iar jumătate sunt online) sau scenariul roșu: toți acasă, în fața tabletelor. 

Ca și în cazul elevilor și cadrelor didactice de la școli și licee, Primăria Sectorului 1 va pune la dispoziția preșcolarilor și educatorilor și conectarea la internet pentru următorii doi ani. Micuții de la Grădinița nr. 162 și-au primit tabletele, miercuri dimineață, în prezența primarului Sectorului 1, Dan Tudorache. 

Începând cu acest an școlar, copiii de la această grădiniță beneficiază și de un corp de clădire nou, în care sunt amenajate 4 grupe pentru 90 de copii. 

Primăria Sectorului 1 a achiziționat 48.000 de tablete pe care le pune la dispoziția copiilor, elevilor și cadrelor didactice care învață în unitățile de învățământ de stat din Sectorul 1, indiferent de domiciliu acestora.

45 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv