Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 118 de decese în România / 445de cazuri noi de infectați, 3.183 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

“Sigilarea gratuită a molarului de 6 ani”, pentru elevii din școlile Capitalei

Primăria Capitalei, lansează, miercuri, campania ”Sigilarea gratuită a molarului de 6 ani”, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți-Învățământ preuniversitar.
 
 
Campania se va desfășura, începând cu acest an școlar, iar beneficiarii sunt toți elevii cu vârste între 7 și 8 ani, din școlile de stat din București.         
 
“Implementarea proiectului este absolut necesară, deoarece în urma consultațiilor efectuate de medicii stomatologi din Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB, aceștia au constatat o incidență crescută a carierii molarului de 6 ani, care este un dinte definitiv”, precizează ASSMB.
   
Copiii din școlile și liceele din București beneficiază de consultații și tratamente stomatologice gratuite în cabinetele stomatologice școlare din unitățile de învățământ unde studiază sau unde sunt arondați.
 
Rețeaua de Medicină Școlară a ASSMB cuprinde 144 de cabinete stomatologice în școli și 13 cabinete stomatologice în universități.     
0 Shares