Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Sindicaliștii din Educație vor grevă generală, după a doua lună la rând în care nu își primesc banii la timp

Pentru a doua lună la rând, zeci de mii de profesori nu își vor primi salariile la timp din cauza problemelor create de revoluția fiscală impusă de PSD și ALDE.

sursa foto libertatea.ro

Oamenii se tem că, după ce că au salarii mici sau foarte mici, vor ajunge la cheremul politicienilor și își vor primi banii în funcție de cheful acestora.

De aceea, o delegație alcătuită din zeci de sindicaliști a mers joi la sediul Ministerului Educației pentru a da un ultimatum autorităților.

Cum era de așteptat, ministrul Valentin Popa s-a făcut nevăzut, astfel că delegația a fost primită de câțiva secretari de stat. În plus, alte câteva sute de profesori au protestat în dreptul sediului Ministerului Educației.

Sindicaliștii le-au transmis secretarilor de stat că le-a ajuns cuțitul la os și că se pregătesc de grevă generală, dar și de boicotarea examenului de Bacalaureat.

Reprezentanții ministerului au încercat să joace cartea șantajului emoțional, respectiv că elevii nu ar trebui să sufere. Apoi, ei au recunoscut că, de fapt, nu pot juca decât rolul mesagerului și că nu au soluții pentru revendicările sindicaliștilor.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv