Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Somnul pe partea stângă îmbunătăţeşte starea de sănătate

Partea stângă a corpului este partea dominantă a sistemului limfatic şi în timp ce dormi pe această parte corpul are mai mult timp pentru filtrarea şi eliminarea toxinelor.

somn

Cercetările au demonstrat că somnul pe partea stângă poate uşura arsurile gastrice, iar în cazul femeilor însărcinate îmbunătăţeşte circulaţia sângelui către inimă.

Medicina tradiţională orientală (Ayurvedica), ca şi medicina alternativă indiană, recomandă aceeaşi poziţie de somn.

În schimb, atunci când te odihnesti pe partea dreapta, sistemul limfatic se incetineste ceea ce are ca efect acumularea de toxine in corp si, prin urmare, creste riscul de boli mortale. Cand sistemul limfatic nu functioneaza la capacitate maxima, devine incapabil sa filtreze toxinele, ori sa mentina circulatia corespunzatoare a fluidului limfatic prin organism.

Odata ce te vei obsinui sa dormi pe partea stanga vei observa cum organismul isi imbunatateste eficienta in ceea ce priveste eliminarea toxinelor.

Totodata, aceasta pozitie imbunatateste functionarea sistemului digestiv, ceea ce inseamna ca organimsul va extrage mai repede nutrientii necesari si va elimina toxinele.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv