Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: 94 de decese în România / 278 de cazuri noi de infectați, 2.738 în total /357 sunt cadre medicale, 200 numai din Suceava / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni se amână / Testele vor veni mai târziu / POLITICĂ: Cele 9 proiecte de legi adoptate de PSD în Senat intră la comisii în Camera Deputaților / Votul final, vineri / 

Breaking News:
 

Spitalul Clinic Filantropia închide sala de nașteri și terapia intensivă, pentru igienizare

Spitalul Clinic Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Capitalei, va închide sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de rooming-in în perioada 19-31 august, pentru efectuarea igienizării generale periodice și a prevenirii apariției de infecții asociate asistenței medicale, informează, luni, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

În această perioadă nu se vor efectua nașteri în spital indiferent de vârsta de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități. Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea Filantropia vor fi redirecționate către celelalte maternități ale ASSMB: Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu, Spitalul Clinic Dr.I. Cantacuzino, Spitalul Clinic Malaxa, dar și către alte maternități din capitală. Obstetricienii de la Filantropia au fost anunțați în urmă cu trei săptămâni, în legătură cu sistarea activității privind nașterile, tocmai pentru a găsi soluții și a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternități, de a prelua viitoarele mămici.

 
Vor funcționa după program normal : Ambulatoriul integrat, secția de Ginecologie, secția ATI, compartimentul de MMF, compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică, farmacia.
 
Astfel de acțiuni de igienizare au loc anual în toate maternitățile și reprezintă dovada clară că punem pe primul plan siguranța pacienților și calitatea îngrijirilor medicale.

0 Shares