Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Spitalul de Arși din București, în colaps. Medicii au fost înștiințați că nu-și vor primi salariile

Conducerea Spitalului de Arși, din București, i-a înștiințat pe angajați că nu-și vor primi salariile pe 15 februarie, când trebuia să le intre în cont banii pentru luna ianuarie.

sursa foto evz.ro

S-a ajuns la această situație din cauza faptului că unitatea medicală are mari probleme financiare. Totul a ieșit la iveală în 2016, când au apărut imagini uluitoare cu unul dintre pacienți având viermi într-o rană deschisă.

De atunci s-a ajuns ca Spitalul de Arși să acumuleze datorii de aproape un milion de euro, către furnizori și către stat, astfel că cei din conducere nu au bani să-și plătească angajații pentru luna ianuarie.

Mai mult, există informații conform cărora doctorii au restanțe de câteva luni la plata CAS și CASS, conducerea neavând de unde să facă aceste plăți.

Înștiințată de situație și de nemulțumirile medicilor, Sorina Pintea, noul ministru al Sănătății, a anunțat că problema este una de bucătărie internă “pentru că datoriile la bugetul statului s-au rostogolit și nimeni nu a spus nimic. Noi am aflat abia în noiembrie anul trecut de problemele reale de la Spitalul de Arși”.

Ministrul Sănătății a anunțat că singura soluție posibilă este eșalonarea datoriilor către bugetul de stat. Doar așa se poate încerca resuscitarea instituției respective.

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv