Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

Spitalul Victor Babeș și Institutul Matei Balș, în carantină din cauza numărului mare de cazuri de gripă

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că s-a luat decizia ca Spitalul Victor Babeș, din București, și Institutul Matei Balș, de asemenea din București, să intre în carantină.

S-a luat această decizie din cauza numărului tot mai mare de persoane care sunt afectate de gripă.

Totuși, autoritățile atrag atenția că s-a luat această decizie din motive de precauție și nu este cazul să ne alarmăm, chiar dacă au fost confirmate trei focare de gripă în București, Constanța și Iași.

Alte două instituții medicale aflate în carantină sunt Institutul Regional de Oncologie din Iași și spitalul din Slatina, în timp ce la spitalele din Arad, Timișoara și Cluj s-a luat decizia de interzicere sau limitare a numărului vizitatorilor.

Cea mai gravă situație este cea de la Institutul din Iași, unde 11 bolnavi de cancer au preluat virusul gripal AH1N1, iar cinci dintre acești bolnavi sunt în stare gravă.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv