Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Titularizare 2020: S-au prezentat 27.002 candidaţi dintre 30.113 înscriși

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate (titularizare) din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri,  în 123 de centre, s-au prezentat 27.002 candidaţi (89,67%) din cei 30.113 candidaţi înscriși.

Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 2.724 de candidaţi, informează Ministerul Educației și cercetării (MEC).

S-au retras 2.145 (7,94%) de candidați dintre cei prezenti, în conformitate cu prevederile metodologiei, iar 32 au fost eliminaţi din examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Ei nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021.

Niciun candidat prezent la proba scrisă nu a avut temperatura peste maximul admis în actualul context epidemiologic (37.3 grade Celsius).

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe site-ul subiecte2020.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv