Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Cozi kilometrice la Kulata, singura vamă deschisă de Grecia cu Bulgaria / POLITICĂ: Președintele Iohannis și premierul Orban participă la recepția Ambasadei SUA / ANM: Cod Galben de caniculă în 22 de județe și București / Cod Portocaliu și Galben de ploi, în vestul țării / 

Breaking News:
 

Trei sibieni au fost descoperiți cu virusul West Nile

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu anunță că trei sibieni au fost depistați cu virusul West Nile care se transmite prin înțepătură de țânțar.

Este vorba despre un bărbat de 75 de ani din Poiana Sibiului, o femeie de 47 de ani din localitatea Roșia și încă un bărbat de 50 de ani din localitatea Ruși.

De asemenea, o a patra persoană, un bărbat de 66 de ani, chiar din municipiul Sibiu, este suspectat de prezența virusului respectiv, însă în acest caz încă se așteaptă rezultatele finale ale testelor efectuate.

Din fericire, conform celor de la DSP Sibiu, în cele trei cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile pacienții s-au prezentat la spital cu simptome de meningo-encefalită, iar evoluția cazurilor a fost favorabilă, pacienții fiind între timp externați.

Totuși, cei de la DSP Sibiu au informat toate instituţiile implicate pentru a se aplica cu rigurozitate măsurile de prevenire a răspândirii acestei infecţii.

Până acum în întreaga țară au fost înregistrate 56 de cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infecţia cu virus West Nile, fiind semnalate 6 decese.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv