Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Trei sibieni au fost descoperiți cu virusul West Nile

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu anunță că trei sibieni au fost depistați cu virusul West Nile care se transmite prin înțepătură de țânțar.

Este vorba despre un bărbat de 75 de ani din Poiana Sibiului, o femeie de 47 de ani din localitatea Roșia și încă un bărbat de 50 de ani din localitatea Ruși.

De asemenea, o a patra persoană, un bărbat de 66 de ani, chiar din municipiul Sibiu, este suspectat de prezența virusului respectiv, însă în acest caz încă se așteaptă rezultatele finale ale testelor efectuate.

Din fericire, conform celor de la DSP Sibiu, în cele trei cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile pacienții s-au prezentat la spital cu simptome de meningo-encefalită, iar evoluția cazurilor a fost favorabilă, pacienții fiind între timp externați.

Totuși, cei de la DSP Sibiu au informat toate instituţiile implicate pentru a se aplica cu rigurozitate măsurile de prevenire a răspândirii acestei infecţii.

Până acum în întreaga țară au fost înregistrate 56 de cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infecţia cu virus West Nile, fiind semnalate 6 decese.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv