Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR PLUS nu îl mai vrea pe Cîțu premier și cere PNL să desemneze altă persoană /  Ședința coaliției la guvernare are loc luni /

Breaking News:

Vlad Voiculescu: M-am cerut amendat; îmi cer încă o dată scuze

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat miercuri, la finalul ședinței Guvernului, că „s-a cerut amendat” pentru că nu a purtat mască în spaţiul public.

El şi-a cerut din nou scuze pentru „o neatenţie vinovată”.

„Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel”, a spus Voiculescu, la Guvern.

Ministrului Sănătății a fost surprins fără mască pe holul Parlamentului. El s-a scuzat că participa la o conferință video și și-a dat jos masca pentru intervenție, moment în care a fost filmat/fotografiat de jurnaliști.

„Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris ministrul pe Facebook.

Amenda este între 500 și 2.500 de lei.

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv