Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Camera Deputaților a dat votul final pe data alegerilor locale: 27 septembrie / EXTERNE: Austria impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

“Zilele Institutului Fundeni 2018” debutează cu o Conferință-dezbatere la Palatul Parlamentului

59 de ani de la înființare!

Institutul Clinic Fundeni organizează în perioada 3 – 6 octombrie, pentru a marca într-un mod festiv succesele și performanțele medicale constante și din cursul acestui an, Zilele Institutului Fundeni 2018.

Iată precizările transmise de conducerea Institutului:

“Eveniment de tradiție în cadrul manifestărilor științifice din sănătate, Zilele Institutului Fundeni 2018 se va deschide în data de 3 octombrie, ora 11.00, la Palatul Parlamentului, cu Conferința-dezbatere “Institutul Clinic Fundeni – Unitate strategică în dezvoltarea sistemului public modical românesc.

Manifestarea este organizată sub egida Guvernului României, a Ministerului Sănătății, precum și a Comisiei pentru Sănătate Publică a Senatului și a Comisiei pentru sănătate și Familie a Camerei Deputaților.

În cadrul Conferinței-dezbatere, medicii din cadrul Institutului Clinic Fundeni vor prezenta rezultatele medicale și științifice, precum și proiectele actuale și de perspectivă. Totodată, va prezentat bilanțul activităților Institutului, care asigură servicii complexe și diversificate în majoritatea patologiilor din aria sănătății. De asemenea, vor anunțate datele aferente celor 3 mari centre: Centrul pentru Boli digestive și Transplant Hepatic, Centrul pentru Uronefrologie și transplant Renal și Centrul pentru Transplant Medular.

Un moment notabil al Conferinței-dezbatere va fi marcat prin prezentarea rezultatelor obținute de către noile centre de excelență integrate în cadrul Institutului Clinic Fundeni, respectiv Centrul dedicat Pacienților cu Boli Inflamatorii Intestinale (CDPBII), Centrul de Tratament al Bolii Miastenia Gravis, Centrul de Tratament al Bolii Parkinson avansate cu L-Dopa gen intestinal (Duodopa) și Centrul Comprehensiv de diagnostic și Tratament al Hemofiliei.

Conf. dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni

Echipa de management a Institutului Clinic Fundeni, condusă de Conf. Dr. Carmen Orban, va prezenta și o analiză complexă a indicatorilor obținuți în cadrul activității medicale zilnice, precum și o proiecție a planurilor de viitor ale Institutului Clinic Fundeni, cu accent pe Inițiativă, Performanță, Dezvoltare, Educație, Respect.

La Conferința-dezbatere organizată în 3 octombrie la Palatul Parlamenteului sunt invitați: personalul medical și auxiliar al Institutului Clinic Fundeni, autorități din sănătate, manageri și directori medicali de spitale, reprezentanți ai asociațiilor de pacienți, mass-media.

Organizată în cadrul manifestării devenite tradiție – Zilele Institutului Clinic Fundeni -, Conferința-dezbatere își propune să aducă activitatea Institutului Clinic Fundeni în spațiul public, reprezentând singurul Institut unde se efectuează trei tipuri de transplant (hepatic, renal și medular) prin cele trei centre de excelență: Centrul pentru Boli digestive și Transplant Hepatic, Centrul pentru Uronefrologie și transplant Renal și Centrul pentru Transplant Medular.

Aproximativ 70% dintre pacienți provin din afara Capitalei, iar o treime din numărul total al pacienților, din mediul rural. Totodată, Institutul Clinic Fundeni este una dintre cele mai importante unități medicale românești, și un centru care derulează activități de cercetare medicală de referință”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv