Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

6 morţi şi 198 de răniţi, după un atac sinucigaş produs la Kabul

Nu numai ţările importante din Europa sunt afectate, în ultima vreme, de atacuri sinucigaşe.

_89302383_89302377

După numeroasele atacuri din Turcia şi atentatul produs luni în Ierusalim, o nouă lovitură a terorismului s-a produs marţi dimineaţa, la Kabul, capitala Afganistanului.

Un atacator sinucigaş, cel mai probabil taliban islamic, ar fi vrut să se detoneze în sediul ambasadei SUA, dar nu a ajuns atât de departe.

Totuşi, sinucigaşul s-a aruncat în aer în centrul oraşului, într-o zonă extrem de populată la ora respectivă, astfel că, din păcate, a făcut numeroase victime.

Până la această oră se vorbeşte de cel puţin şase morţi şi 198 de răniţi, dar autorităţile locale se tem că bilanţul va creşte în perioada următoare.

Conform presei locale, deflagraţia a fost extrem de puternică, iar centrul oraşului a fost învăluit într-un nor de fum. S-au auzit sirene din zona Ambasadei SUA, dar clădirea respectivă nu a fost afectată de explozie. În plus, în apropiere se află şi sediul Ministerului Apărării.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au stat în spatele acestui atac, dar se ştie că Afganistanul trece printr-o perioadă extrem de delicată de care organizaţiile teroriste vor să profite pentru a institui Legea Islamică.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv