Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Aeroportul din Toulouse a fost închis. Francezii se tem de un nou “Bruxelles”!

Alertă maximă, miercuri dimineaţa, pe aeroportul din Toulouse, după ce forţele de ordine au descoperit un colet suspect.

CeNlI3uWsAAyjV1

De teamă că vor fi următoarea ţară pe lista teroriştilor, francezii au decis evacuarea de urgenţă a aeroportului şi au chemat geniştii, pentru a verifica cutia descoperită.

Inclusiv pasagerii care se urcaseră deja în mai multe avioane, pentru a decola, au fost puşi să coboare din aeronave şi să părăsească incinta aeroportului.

Întregul aeroport a fost împrejmuit cu reprezentanţi ai poliţiei, jandarmeriei şi chiar zeci de militari care au participat la acţiune. Francezii se tem că sunt pe lista teroriştilor, mai ales că vorbim despre o ţară care are un număr mare de musulmani.

După circa trei ore în care aeroportul a fost închis şi verificat, forţele de ordine au decis să arunce în aer controlat coletul suspect. Ulterior, aeroportul a fost redeschis, iar conducerea a anunţat că traficul aerian va reveni încet, dar sigur, la normal.

Chiar şi aşa, autorităţile locale au decis să menţină un număr mare de poliţişti şi militari în zonă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv