Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Afaceriştii britanici sar la gâtul politicienilor: “Ieşirea din UE ne-ar costa cel puţin 100 de miliarde de lire sterline”

Pe 23 iunie britanicii îşi decid soarta, ei având ocazia să voteze la un referendum pentru rămânerea sau ieşirea din Uniunea Europeană.

IOE-Port-Liverpool-WEB

Tot mai mulţi politicieni, în frunte cu premierul David Cameron, tind spre ieşirea din Uniunea Europeană, mai ales din cauza problemelor pe care Marea Britanie le-ar putea avea din cauza migraţiei.

Pe de altă parte, afaceriştii britanici anunţă că o astfel de variantă, ieşirea din Uniunea Europeană, nu poate fi luată în calcul. Un studiu realizat în legătură cu eventuala ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană arată că acţiunea respectivă i-ar costa pe britanici cel puţin 100 de miliarde de lire sterline şi ar face ca aproximativ un milion de locuri de muncă să fie distruse.

În aceste condiţii, Carolyn Fairbairn, director general al Confederaţiei Industriilor Britanice, anunţă că “părăsirea Uniunii Europene ar fi o adevărată lovitură pentru nivelul de viaţă şi slujbele din Marea Britanie”.

În schimb, cei care vor ca Marea Britanie să iasă din Uniunea Europeană susţin că analizele efectuate sunt distorsionate şi nu fac decât să inflameze spiritele aiurea.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv