Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Al treilea atacator de la Bruxelles a fost reţinut

Presa belgiană anunţă că Najim Laachraoui, al treilea atacator de pe Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, a fost reţinut miercuri.

najim-laachraoui-isis-belgium

Laachraoui trebuia să se arunce şi el în aer, alături de fraţii Bachraoui, dar s-a speriat în ultima clipă şi a fugit, lăsând încărcătura explozivă în urmă. Bomba a fost descoperită ulterior de forţele de ordine.

Dat în urmărire internaţională imediat după atac, mai ales că este bănuit şi de implicare în atacul de la Paris, din noiembrie anul trecut, Laachraoui a fost reţinut miercuri în cartierul Anderlecht din Bruxelles. Se aşteaptă în continuare confirmarea oficială, presa belgiană citând surse judiciare.

Născut şi crescut în Belgia, Najim Laachraoui s-a deplasat în Siria în 2013, unde s-a alăturat membrilor Stat Islamic. A revenit în Europa în septembrie anul trecut, cu valul de refugiaţi.

A trecut de controalele de securitate de la graniţa austro-ungară sub o identitate falsă, Soufiane Kayal. Era însoţit de Salah Abdeslam, creierul atacului de la Paris, şi de Mohamed Belkain, algerian ucis de forţele de ordine belgiene.

De altfel, sub numele de Soufiane Kayal a închiriat un apartament conspirativ din Bruxelles, locaţie în care a pus la cale atacul de marţi, alături de celelalte persoane implicate în tragedie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv