Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: 50% dintre măştile de pe piaţă sunt neconforme / Ministrul Economiei pregătește un ordin prin care comercianții să precizeze asta pe produs /

Breaking News:
 

Alegeri prezidențiale în SUA: Peste 59,1 milioane de americani au votat deja

Peste 59,1 milioane de americani i-au votat deja, în persoană sau prin corespondenţă, pe Donald Trump sau Joe Biden, contracandidații la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Ritmul votului prin corespondenţă ar putea duce la cea mai ridicată prezenţă la scrutin din ultimul secol în SUA, potrivit unor estimări ale Universităţii Florida, citate de presa internațională.


În ultimele două zile, SUA au înregistrat cele mai numeroase noi cazuri de COVID-19 în interval de 24 de ore, astfel că echipa de campanie a lui Joe Biden a criticat modul în care administraţia Trump a gestionat criza sanitară.

„Însă Donald  Trump a replicat, duminică, în faţa susţinătorilor săi din statul New Hampshire, dintre care mulţi nu purtau măşti faciale: „Nu există nicio ţară în lume care s-a redresat aşa cum am făcut-o noi”.

Duminică şeful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat că administraţia de la Washington „nu va controla pandemia” şi că în schimb se concentrează pe terapii şi pe producerea unor vaccinuri.

Joe Biden a calificat aceste afirmaţii drept o recunoaştere a faptului că guvernul ‘„a renunţat la datoria sa fundamentală de a proteja poporul american”.

2 Shares