Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Alertă cu bombă pe aeroportul din Madrid

Tensiune maximă, joi la prânz, pe aeroportul Barajas din Madrid.

14545893126090

Forţele de ordine au fost obligate să intervină, după ce pilotul unui avion care trebuia să decoleze către Arabia Saudită a anunţat că a găsit la bord un colet suspect.

Imediat, pasagerii au fost debarcaţi din avion, iar aeronava a fost trasă într-o zonă izolată a aeroportului, luându-se în calcul posibilitatea ca, în cazul în care avionul sare în aer, să nu facă victime colaterale.

Geniştii şi-au făcut apariţia la faţa locului şi au verificat avionul, dar nu au găsit nimic suspect. Imediat după aceea s-a ridicat alerta teroristă instituită pe aeroport.

Totuşi, pentru mai multă siguranţă, s-a stabilit ca cei aproximativ 100 de pasageri să se deplaseze către Arabia Saudită cu o altă aeronavă.

În poveste s-a implicat inclusiv Ana Pastor Julian, ministrul spaniol al Dezvoltării, care a părăsit şedinţa de Guvern şi s-a deplasat la faţa locului pentru a urmări ce se întâmplă pe aeroport.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv