Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Alertă MAE de călătorie: Frontierele din Grecia, blocate de fermieri

Ministerul Afacerilor Externe îi atenţionează pe românii care călătoresc în Grecia asupra protestelor fermierilor eleni cu blocarea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor care asigură legătura cu punctele vamale.

grecia steag

Astfel, Valea Tempi, în zona Larissa (ruta Atena-Salonic) este blocată de fermieri pe durată nedeterminată, începând de marţi, Vama Kipi, la frontiera cu Turcia, este blocată pe durată nedeterminată, iar Vama Promachonas, de la frontiera cu Bulgaria, va fi blocată de miercuri pe termen nelimitat.

Cum situaţia blocajelor de trafic este în permanentă schimbare, este de recomandat şi verificarea individuală a rutelor avute în vedere de către transportatorii de mărfuri interesaţi de tranzitarea teritoriului elen.

MAE îndeamnă la consultarea paginii www.mae.ro şi reaminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia ”Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în App Store şi Google Play), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv