Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

Atenționare MAE de călătorie: Alertă gradul 4 la Bruxelles – ”amenințare serioasă și iminentă”

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite, la 3 ore de la atacurile teroriste de la Bruxelles, că autoritățile belgiene au instaurat nivel de alertă gradul 4 – ”amenințare serioasă și iminentă”.

atac la bruxelles (2)

“Astfel, nivelul de alertă teroristă pentru Regiunea Bruxelles Capitală a fost ridicat la nivelul maxim — ‘amenințare serioasă și iminentă’, iar nivelul 3 — amenințare ‘posibilă și credibilă’ este în vigoare deja și pentru restul teritoriului belgian. Toate liniile de tren, metrou și transport în comun, de suprafață și subteran sunt suspendate, iar circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, din cauza filtrelor de poliție și a mijloacelor specifice de intervenție pe linia protecției civile”, precizează MAE.

Aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem a fost închis pentru toate decolările și aterizările programate, cel puțin până miercuri dimineață la ora 06:00 (05:00 GMT). Multe avioane au fost redirecționate spre aeroportul Charleroi (sudul Belgiei) și cel din Amsterdam.

Principalele gări feroviare din Bruxelles sunt închise până la noi dispoziții.

”Rămâneți unde vă aflați!”, a menționat Centrul de criză belgian, pe contul său de Twitter.

UPDATE: Atentatele au avut repercusiuni asupra altor părți ale Europei. La Paris, poliția a întărit securitatea în aeroporturi, gări și pe rețeaua de transport public. Zborurile dinspre și către Bruxelles au fost suspendate.

Serviciile olandeze de combatere a terorismului au anunțat înăsprirea măsurilor de securitate în aeroporturi, precum și a controalelor la granița cu Belgia.

Aeroportul londonez Gatwick, precum și cele de la Frankfurt și Moscova și-au suplimentat măsurile de securitate antiteroristă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv