Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Eliminarea pensiilor speciale, la vot final în Camera Deputaților / Puterea și Opoziția își revendică demersul: PSD a convocat sesiune extraordinară, Guvernul Orban își va asuma răspunderea dacă legea pică la vot / EDUCAȚIE: 9 școli și grădinițe, închise în București din cauza gripei /  

Breaking News:
 

Buşoi a fost ales preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie (ITRE) din PE

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost ales, miercuri,cu 52 de voturi din 58, preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie (ITRE) din Parlamentul European, informează comisia pe site-ul său.

El preia funcţia deţinută din luna iulie de Adina Vălean, care a fost aleasă în 27 noiembrie comisar european pentru Transporturi.

Eurodeputat din partea PNL, Bușoi este membru al Grupului Partidului Popular European (Creştin Democrat). 

ITRE este responsabilă cu politica industrială, politica de cercetare şi inovare a UE, politica spaţială, politica energetică şi de aplicare a noilor tehnologii.

”Avem nevoie de o strategie de politică industrială autentică, mai ambiţioasă şi trebuie să asigurăm tranziţia sistemelor noastre energetice pentru a atinge obiectivul strategic de decarbonizare. Este important să inspirăm lumea, dar, la fel de important este ne asigurăm că suntem competitivi, menţinem securitatea energetică a Uniunii Europene şi păstrăm locurile de muncă pentru cetăţenii europeni. Avem nevoie aşadar de o de o tranziţie echilibrată, pragmatică şi justă”, a declarat Buşoi, conform unui comunicat de presă pe care l-a difuzat după ce a fost ales.

0 Shares