Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare / ACTUALITATE: Vremea se răcește semnificativ, la 12 grade Celsius / Ploi și vânt puternic în toată țara / Lapoviță și ninsoare la munte / 

Breaking News:
 

Carabinierii italieni au descoperit 540 de kilograme de cocaină

Garda financiară italiană a anunţat că poliţiştii au descoperit, vineri, două transporturi de cocaină în portul Gioia Tauro din Calabria.

cocaine-estimated-have-street-value-170m-reuters

Cele două transporturi veneau din America de Sud, iar la suprafaţa transportau lemne. Totuşi, cu ajutorul scannerelor speciale şi al câinilor antrenaţi, carabinierii au descoperit cele 540 de kilograme de cocaină.

Pe piaţa liberă, cantitatea respectivă are un preţ de aproximativ 108 milioane de euro. 40 de kilograme de cocaină erau pe un vapor din Chile care, oficial, transporta quinoa în Franţa. 500 de kilograme de cocaină au fost descoperite pe un vas din Brazilia care transporta lemne spre Ravenna.

Specialiştii italieni susţin că portul Gioia Tauro este controlat de cel mai puternic grup mafiot din Europa şi reprezintă o poartă importantă de introducere a drogurilor în Europa.

Doar de la începutul acestui an, în Gioia Tauro au fost descoperite peste 700 de kilograme de cocaină.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv