Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare încep audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Cei doi români ucişi în atentatele de la Paris, înmormântaţi de Ziua României

Soţii Ciprian şi Lăcrămioara Calciu, împuşcaţi mortal în atentatele teroriste de la Paris din 13 noiembrie, vor fi înmormântați în capitala Franței de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie.

lumanare

Sujba va fi oficiată de Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, Iosif, la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, catedrala mitropolitană a românilor din Paris.

“Sicriile celor doi vor fi aduse în catedrală și se va oficia în același timp pentru cei doi slujba înmormântării. Este vorba de strănepotul părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Ciprian Calciu, și soția sa, Lăcrămioara Pop, din Baia Mare”, a anunţat preotul Constantin Târziu, paroh la Biserica Ortodoxă Română din Paris.

La slujbă vor fi prezenți și reprezentanți ai statului francez, cheltuielile de înmormântare fiind suportate integral de către autoritățile din această țară.

0 Shares