Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Cei doi români ucişi în atentatele de la Paris, înmormântaţi de Ziua României

Soţii Ciprian şi Lăcrămioara Calciu, împuşcaţi mortal în atentatele teroriste de la Paris din 13 noiembrie, vor fi înmormântați în capitala Franței de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie.

lumanare

Sujba va fi oficiată de Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, Iosif, la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail, catedrala mitropolitană a românilor din Paris.

“Sicriile celor doi vor fi aduse în catedrală și se va oficia în același timp pentru cei doi slujba înmormântării. Este vorba de strănepotul părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Ciprian Calciu, și soția sa, Lăcrămioara Pop, din Baia Mare”, a anunţat preotul Constantin Târziu, paroh la Biserica Ortodoxă Română din Paris.

La slujbă vor fi prezenți și reprezentanți ai statului francez, cheltuielile de înmormântare fiind suportate integral de către autoritățile din această țară.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv