Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

Comisia Europeană a aprobat PNRR-ul Greciei, după cel al Portugaliei și Spaniei

Comisia Europeană (CE) a aprobat, joi, Planul de Relansare și reziliență (PNRR) al Greciei (30,5 miliarde de euro), la o zi după ce a dat ok-ul pe cel al Portugaliei (16,6 mld. euro) și al Spaniei (69,5 mld. euro).

Președintele CE, Ursula von der Leyen, va vizita succesiv toate statele UE, pe parcursul aprobării PNRR-urilor depuse de acestea.

Joi se află în Grecia şi Danemarca, apoi vineri va merge în Luxemburg.

Aceste planuri naţionale vor fi finanţate printr-un plan masiv al UE de 750 miliarde de euro finanţat printr-un împrumut comun fără precedent.

Ca şi celelalte ţări din Europa de Sud, ale căror economii sunt puternic dependente de turism, Grecia a suferit din plin consecinţele pandemiei de COVID-19.

Grecia îşi propune să cheltuiască peste 11,6 miliarde de euro în 2021 pentru sprijinirea firmelor care au fost nevoite să reducă sau chiar să înceteze activitatea în urma restricţiilor succesive impuse pentru combatarea epidemiei de COVID-19. În 2020, guvernul de la Atena a acordat deja ajutoare de 24 miliarde de euro.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv