Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Comisia Europeană face o „listă neagră” a companiilor de transport implicate în traficul de migranți

Comisia Europeană va stabili o „listă neagră” a companiilor de transport implicate în traficul de migranți, a anunțat, marți, președintele Executivului comunitar, Ursula von der Leyen, relatează AFP.

Ea a cerut Parlamentului European, reunit în plen la Strasbourg, să sesizeze și să adopte rapid această propunere legislativă „depusă astăzi” (marți). Migranții care au ajuns în Belarus în ultimele săptămâni, de obicei din Orientul Mijlociu, „sunt înșelați de false promisiuni infame”, a spus liderul german.
 
„Astăzi, Comisia a propus un nou cadru legal care ne va permite să adoptăm măsuri specifice împotriva operatorilor de transport… care se implică sau facilitează, cu bună știință sau fără să știe, introducerea sau traficul de persoane în Uniunea Europeană”, a spus comisarul UE Margaritis Schinas, liderul parlamentarilor europeni la Strasbourg.
 
Propunerea ar oferi instrumentul juridic care să permită UE să suspende sau să limiteze operațiunile companiilor care organizează transport pe uscat, aer și mare sau chiar să le interzică în UE.
43 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv