Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

Coreea de Sud a depistat varianta Omicron și reintroduce carantina obligatorie pentru turiști

Coreea de Sud a depistat varianta Omicron și reintroduce carantina obligatorie pentru turiştii veniţi din străinătate, chiar dacă aceștia sunt vaccinaţi anti-COVID-19, relatează presa internațională.


Măsura intră în vigoare începând de vineri, 3 decembrie, şi se va aplica până în data de 16 decembrie. Totodată, în perioada respectivă sunt suspendate certificatele de scutire de la carantină eliberate pentru turiştii vaccinaţi.

Turiştii sud-coreeni sau rezidenţii străini care se întorc în ţară vor intra într-o carantină de 10 zile la domiciliul lor, iar cei care au viză de scurtă durată (pentru deplasările de afaceri) vor sta în carantină în locuri puse la dispoziţie de guvern.

Călătorii vor trebui să prezinte un test PCR negativ înainte de îmbarcare şi să efectueze alte două teste suplimentare pe teritoriul sud-coreean, după aterizare şi în cea de-a 9-a zi de carantină, a informat Agenţia pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor Infecţioase din Coreea (KDCA).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv