Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Cutremur devastator în Ecuador, localități întregi au fost distruse

Un cutremur de 7,8 grade Richter s-a produs sâmbătă noapte în Ecuador, provocând moartea a cel puţin 77 de persoane și rănirea a 588, a anunţat vicepreşedintele ţării, Jorge Glas, care a decretat stare de urgenţă naţională, solicitând populaţiei de 16 milioane de locuitori să-şi păstreze calmul. 

harta_Ecuador

Seismul a avut magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter și a fost urmat de peste 55 de replici, dintre care cea mai puternică a avut magnitudinea de 5,4 grade.

Este cea mai mare mișcare telurică din 1979 încoace iar bilanțul victimelor ar putea crește în următoarele ore..

Produs la ora locală 18.58 (01.58) ora României, în apropiere de oraşul Muisne de pe coasta de vest a ţării, cutremurul a fost resimţit în aproape toată ţara, informează agențiile de știri.

“Sunt localităţi distruse în totalitate”, a precizat Gabriel Alcívar, primarul oraşului Pedernales din provincia Manabi, cea mai afectată, unde a fost localizat epicentrul seismului, potrivit Reuters.

“Ce s-a întâmplat în Pedernales este catastrofic”, a adăugat primarul, precizând că ” nu e vorba de o casă care s-a surpat, e vorba de un întreg oraş”.

Pagube importante s-au înregistra şi în oraşul Guayaquil, la 300 de kilometri de epicentrul cutremurului.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv