Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Decizie împotriva terorismului! Toţi pasagerii curselor aeriene din Europa vor fi monitorizaţi

Membrii Parlamentului European au aprobat joi, la Strasbourg, o decizie care va schimba în mare măsură modul în care se desfăşoară cursele aeriene.

avion, Dreamliner 3

Astfel, conform deciziei aprobate joi, va fi instituit un registru european în care să fie înregistrate datele tuturor pasagerilor care participă la curse aeriene ce implică cel puţin un oraş european.

Instituirea unui astfel de registru a fost solicitată iniţial de Francois Hollande, preşedintele Franţei, imediat după atentatele din noiembrie anul trecut, de la Paris.

Ulterior, mulţi lideri europeni şi europarlamentari s-au raliat la solicitarea lui Hollande, iar eurodeputaţii au aprobat instituirea registrului. Cei mai mulţi susţin că legea va fi “un instrument eficient pentru a lupta împotriva terorismului şi crimei organizate”.

Totuşi, există voci care susţin care proiectul are nevoie de mici modificări, respectiv că registrul ar trebui să conţină doar oamenii care ajung în Europa din ţările considerate cu risc, precum Siria sau Turcia, şi că datele acestora de identificare ar trebui să fie păstrate doar 12 luni, nu 5 ani.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv