Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Toți cei 14 inculpați din dosarul „fabricii de permise false” din Suceava au fost arestați preventiv /

Breaking News:
 
Alegerile din SUA, pe ultima sută de metri

Dezbaterea finală Trump-Biden, cu microfoane tăiate ca să nu se mai întrerupă între ei

Dezbaterea finală dintre Donald Trump şi Joi Biden pentru alegerile prezidențiale din 3 noiembrie din SUA se va desfășura cu microfoanele „tăiate” pe timpul alocat celuilalt candidat, astfel încât să nu se mai întrerupă.

La prima dezbatere de la 29 septembrie, Trump l-a întrerupt de 71 de ori pe rivalul său democrat şi a fost întrerupt de acesta de doar 22 de ori, potrivit presei internaționale.

Preşedinte american Donald Trump şi rivalul său democrat Joe Biden vor avea la dispoziţie câte două minute pentru a răspunde întrebărilor moderatorului, timp în care microfonul celuilalt candidat va fi întrerupt.

După consumarea celor două minute, candidaţii vor putea relua dezbaterea, de data aceasta cu microfoanele deschise.

Comisia a precizat că doreşte ca rivalii să respecte timpul ce le este alocat, „ceea ce va face să progreseze dezbaterea publică în beneficiul spectatorilor’.

O a doua dezbatere dintre cCi doi candidați nu a mai avut loc joia trecută, dar comisia a impus un format virtual după ce Trump a fost confirmat cu coronavirus. Preşedintele a respins formatul, aşa încât el și Biden au avut fiecare propria dezbatere, transmisă de canalele de televiziune, doar cu moderator şi public.

Dezbaterea de joi de la Nashville, statul Tennessee, va fi moderată de Kristen Welker, un corespondent respectat al NBC News la Casa Albă, şi va fi ultima înaintea scrutinului de la 3 noiembrie.

2 Shares