Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București decide dacă va fi redeschis dosarul „10 August” / POLITICĂ: Orban anunță prelungirea, „cel mai probabil”, a stării de alertă / Va fi a 4-a lună de atfel de restricții, după cele 2 luni de stare de urgență /  ANM: Cod Galben de ploi torențiale, până luni seară /

 

Breaking News:
 

Dinko Valev, interlopul bulgar care vânează imigranţii cu tancul

Sătul să vadă cum autorităţile de la el din ţară stau capră când vine vorba de imigranţi, interlopul Dinko Valev a decis să ia problema în propriile mâini.

320F9AD000000578-0-image-m-2_1457606690539

Astfel, Valev şi-a adunat mai mulţi apropiaţi, a reuşit să facă o chetă şi să cumpere două tancuri cu ajutorul cărora organizează patrulea la graniţa cu Turcia.

Impulsionat de reacţia pozitivă a oamenilor, Valev şi-a propus să atragă cât mai mulţi bulgari de partea sa şi susţine chiar că guvernul ar trebui să-l plătească pentru fiecare imigrant ilegal prins.

Interlopul bulgar susţine că, în viziunea sa, orice imigrant este jihadist şi că s-a săturat să vadă cum statul adoptă o atitudine pasivă în această problemă.

Acuzat de ONG-uri că încalcă drepturile omului, Valev susţine că acţiunile sale au, mai degrabă, un profil sportiv şi că “nu poţi spune că un sportiv încalcă drepturile omului”.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv