Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Dodon l-a felicitat pe Iohannis pentru câștigarea celui de-al doilea mandat

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru câștigarea celui de-al doilea mandat de șef al statului român, la turul 2 al alegerilor.

Iohannis a câștigat 66,6% din voturile românilor care s-au prezentat la urne, potrivit rezultatelor parțiale prezentate de Biroul Electoral Central (BEC), după numărarea a 99,94% din voturi (toate din țară și parțial în diaspora).

Rezultate parțiale BEC: Iohannis – 65,88%, Dăncilă – 33,94%, după numărarea a 99,67% din voturi

Stimate domnule Klaus Iohannis, vă adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcția de Președinte al României și vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilități care vă revin. Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat, și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre”, se arată în mesajul lui Dodon, postat de acesta pe Facebook.

El precizează că Republica Moldova apreciază contribuția președintelui Iohannis și a românilor la evoluția sa europeană, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea Moldovei.

„Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reușim împreună să ținem România și Republica Moldova cît mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în același timp, să reușim să apropiem cît mai mult cetățenii noștri și să lucrăm pentru bunăstarea lor. Republica Moldova rămîne o țară angajată pe calea reformelor, o țară care în același timp își dorește să contribuie la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina”, subliniază Dodon.

21 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv