Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Dublu atac terorist în Ierusalim. Situaţia din Israel, tot mai tensionată!

Autorităţile israeliene se confruntă în ultimele ore cu mai multe atacuri puse la cale de cetăţeni palestinieni.

4325

Miercuri dimineaţa, doi palestinieni au deschis focul asupra unui autobuz în nordul Ierusalimului, într-un cartier locuit de evrei ultraortodocşi.

Apoi, cei doi s-au deplasat către Oraşul Vechi al Ierusalimului, unde au deschis din nou focul, reuşind să rănească grav o persoană. Din fericire, forţele de ordine i-au eliminat, înainte ca cei doi palestinieni să mai facă şi alte victime.

Atacurile de miercuri vin după ce marţi seara s-au înregistrat alte patru atacuri teroriste, în Ierusalimul de Est, în Petah Tikva şi la Jaffa.

Bilanţul total al atacurilor de marţi seara a fost de un mort, turist american, şi 14 răniţi. Din păcate, unul dintre răniţi este cetăţean român, informaţia fiind confirmată şi de Ministerul Afacerilor Externe.

Românul a căzut victimă atacului de la Jaffa şi a fost internat într-un spital din Tel Aviv, iar reprezentanţii Ambasadei României la Tel Aviv anunţă că sunt în legătură permanentă cu spitalul, pentru a oferi asistenţă consulară, în cazul în care acest lucru se va impune.

Situaţia din Israel rămâne în continuare extrem de delicată. Zeci de atacuri înregistrate de la 1 octombrie 2015 şi până în prezent s-au soldat cu peste 200 de morţi, majoritatea palestinieni, şi peste 1.000 de răniţi.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv