Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Hackerii ruși muncesc pentru Trump!

Unde dai și unde crapă, este definiția ilegalității comise de președintele Donald Trump în Afacerea Biden.

Dorind să-l elimine pe democratul Biden din lupta pentru Casa Albă, Trump i-a cerut președintelui Ucrainei să dezvolte ancheta procurorilor în care fiul lui Biden, Hunter, era acuzat de fapte penale. Iar la schimb o să-i trimită cele 400 de milioane de dolari aprobați de Congresul SUA. 

Șueta ilegaliștilor

AGERPRES ne anunță astăzi că societatea ucraineană BURISMA “aflată la baza procedurii de destituire a preşedintelui american Donald Trump a fost vizată în toamnă lui 2019 de un atac cibernetic din partea hackerilor ruşi, chiar în momentul în care martori erau audiaţi în Congres în acest caz”.

În demența lui fără seamă, Trump afirmă că nu are nimic să-şi reproşeze şi îi acuză, fără probe, pe fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden şi pe fiul său Hunter de “corupţie”, în special pentru că acesta din urmă făcuse parte din consiliului director al holdingului Burisma, un grup gazier ucrainean suspectat într-un timp de practici îndoielnice.

Burisma a fost vizat de hackeri având legătură cu Serviciul de informaţii militare rus (GRU) la mijlocul lunii noiembrie, afirmă New York Times şi Wall Street Journal, în baza unui raport publicat de Area 1, o societate informatică din Silicon Valley, specializată în combaterea atacurilor cibernetice.

Conform societăţii Area 1, atacul a fost “reuşit”.

Varanul Trump și gușterul Volodymyr Zelensky

Metodele utilizate de hackeri erau foarte asemănătoare cu cele utilizate în timpul piratării emailurilor unor înalţi responsabili democraţi în campania prezidenţială din 2016. Respectivele atacuri cibernetice au fost atribuite Rusiei de către agenţiile de informaţii americane, notează AFP.

Reamintim că la 18 decembrie, Trump a fost pus sub acuzare de majoritate democrată din Camera Reprezentanţilor pentru “abuz de putere” şi “obstrucţionare a bunului mers al activităţii Congresului”.

Dar Trump stă liniștit. Conform procedurii, preşedintele american trebuie să fie judecat în Senat, unde se va da o decizie finală. Numai că, sunt șeanse puține ca Trump să fie condamnat pentru simplu fapt că Senatul este controlat de o majoritate republicană care îi este pentru moment loială.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv