Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Hollande şi Merkel, omagiu în Piaţa Republicii victimelor din Paris

Piaţa Republicii din Paris, aflată în apropierea zonelor în care au avut loc atentatele din 13 noiembrie, i-a avut miercuri seară prezenţi pe preşedintele Franţei, François Hollande, şi pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, veniţi să le aducă un omagiu celor 130 de victime ucise, relatează Le Figaro.

merkel si hollande
sursă foto: lepoint.fr/AFP

Cei doi lideri au păstrat un moment de reculegere în zona în care sunt aprinse lumânări şi sunt depuse coroane de flori. Piaţa Republicii este situată în apropierea zonelor în care au avut loc atentatele din Paris.

Într-o declarație comună în fața presei, Merkel a promis să acţioneze “repede” pentru a răspunde solicitării lui Hollande de a “reflecta la responsabilitățile suplimentare” pe care Germania și le poate asuma în lupta împotriva terorismului, notează AFP.

Guvernul german a făcut cunoscută miercuri decizia sa de a trimite 650 de soldați în Mali în sprijinul armatei franceze, implicată în lupta contra grupării jihadiste Statul Islamic în Siria.

Cei doi lideri politici aveau programat în cursul serii de miercuri un dineu de lucru la Palatul Elysée.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv