Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Iohannis, despre atentatul de la Ankara: “România luptă alături de Turcia împotriva terorismului”

Turcia a fost zguduită, duminică seara, de un atentat terorist sângeros, atac în urma căruia 37 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 70 sunt în continuare internate în stare gravă.

iohannis bruxelles, comisia europeana

Atentatul nu putea să-l lase impasibil pe preşedintele României, Klaus Iohannis, care a transmis un mesaj de condoleanţe omologului turc, Recep Erdogan.

“Am primit cu tristețe vestea atentatului care avut loc la Ankara. Vă asigur că România este alături de dumneavoastră și de poporul turc în aceste momente grele și doresc să transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața, cât și tot sprijinul pentru autoritățile din Turcia”, a fost mesajul transmis de Iohannis.

De asemenea, preşedintele României a dat asigurări că “ţara noastră va continua să lupte alături de Turcia şi de comunitatea internaţională împotriva terorismului. Pentru că România condamnă cu fermitate astfel de atacuri sângeroase şi care se soldează cu numeroase victime nevinovate”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv