Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, aproape să fie executat

Magistraţii de la Curtea Supremă din Malaezia au decis, miercuri, să menţină condamnarea la moarte în cazul românului Ionuţ Gologan.

sursa foto evz.ro
sursa foto evz.ro

Tânărul de 25 de ani a fost arestat în 2013, pe un aeroport din Malaezia. Ionuţ a fost prins cu droguri asupra sa şi a fost condamnat la moarte, astfel de infracţiuni fiind pedepsite drastic în foarte multe ţări din Asia.

Ionuţ şi familia sa au sperat la o minune şi au apelat inclusiv la Gigi Becali, care a pus la bătaie 500.000 de euro pentru ca tânărul să fie reprezentat de cei mai buni avocaţi posibili.

S-a cerut eliberarea lui Ionuţ pe o cauţiune de două milioane de euro sau chiar transformarea pedepsei într-una de închisoare pe viaţă şi mutarea sa la un penitenciar din România. În zadar, însă.

Iar miercuri seara, Ionuţ a primit lovitura decisivă. Magistraţii de la Curtea Supremă au menţinut decizia de condamnare la moarte, dată de Curtea de Apel, astfel că cel mai probabil tânărul va fi executat prin spânzurare până la sfârşitul acestui an.

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ, a anunţat la Valea Prahovei TV că ultima şansă a fiului său este să fie graţiat de sultanul din Selangor, Sharafuddins Idris Shah. Totuşi, rareori acesta decide să graţieze pe cineva, mai ales când vine vorba de infracţiuni comise de străini pe teritoriul ţării sale.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv