Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Predoiu a lansat în dezbatere pachetul de legi pe Justiție / Sunt 3 proiecte: desființarea Secției speciale,  modificarea CSM și Statutul magistraților /  

Breaking News:
 

MAE: Un al patrulea român a fost identificat printre răniții din Bruxelles. El este minor

Un al patrulea român a fost identificat, marți seară, printre victimele atentatelor din Bruxelles, rănitul fiind minor, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), după ce inițial anunțase că 3 cetățeni români au căzut victime, 2 fiind internați.

atac, terorist, atentat
sursă foto: stiri.tvr.ro

“Acesta este minor și se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei”, arată MAE, într-un comunicat, cu precizarea că echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României s-a deplasat la spitalele din Bruxelles pentru a le acorda cetățenilor români răniți asistența necesară în astfel de cazuri.

“Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autoritățile locale și continuă verificările. Reiterăm că o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză a MAE se va deplasa miercuri, 23 martie 2016, la Bruxelles, pentru a întări capacitatea de asistență consulară a ambasadei”, arată MAE.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv